Ruan Consult B.V. | Bureau voor (interim) management, bedrijfseconomische- en organisatieadviezen

 

Het Bureau

Kenmerkend voor deze tijd zijn de uitdagingen die de snelle veranderingen op politiek, technologisch en maatschappelijk gebied met zich mee brengen. Centrale thema’s daarbij zijn grensvervaging, integratie en individualisatie. Technologische ontwikkelingen op het gebied van telecommunicatie, satelliet-tv en computernetwerken sturen – zoals reeds eerder gezegd – de samenleving in de richting van steeds meer onderlinge afhankelijkheid en integratie, waarbij tegelijkertijd nieuwe kansen en (keuze)mogelijkheden voor het individu ontstaan.

Ook al bent u een uitstekend ondernemer, u heeft verstand van veel zaken en weet ook wat u in de toekomst wilt bereiken, kan er toch een gevoel ontstaan van ‘had ik maar iemand om mee te klankborden’, iemand die zich kan inleven in uw organisatie, in u als ondernemer.

Veel instellingen en bedrijven kampen met een tekort aan competente en slagvaardige managers, die zelfstandig leiding kunnen geven aan organisaties en resultaatgerichte projecten.

Ruan Consult is actief op het gebied van organisatieadvies, personeelsmanagement, interimmanagement, projectmanagement, verandermanagement en kwaliteitsmanagement.
Opdrachten worden uitgevoerd door heel Nederland.

Ruan Consult