Ruan Consult B.V. | Bureau voor (interim) management, bedrijfseconomische- en organisatieadviezen

 

Visie

‘Win-Win’ betekent het behalen van wederzijds voordeel in een persoonlijke of zakelijke relatie. Iedereen voelt zich goed over de genomen beslissing en legt zich vast op de te nemen actie. Alleen in een ‘Win-Win’ situatie zal je je relatie in stand houden, je klanten behouden etc.

Het gaat niet om absoluut winnen, dat is nu eenmaal onmogelijk op een planeet met miljarden mensen. Het gaat er om dat je het beste uit jezelf haalt en het beste met de ander voor hebt en het beste resultaat met elkaar bereikt; dit alles binnen de door jou gecreëerde situatie. ‘Be the Best You can Be’.

De theorie, het kennen, de wetenschap, is en blijft belangrijk. De praktijk, de ACTIE, is waar het uiteindelijk om gaat. Het einde van het informatietijdperk is in zicht: alle uithoeken van de wereld en dus alle mensen zijn d.m.v. satellieten met elkaar verbonden. Hoewel de hoeveelheid informatie overstelpend is, geldt nog steeds dat kennis en weten slechts potentiële macht en potentiële kracht vormen.

Het gaat NU, meer dan ooit, om de vertaalslag van weten naar doen, om het concreet ondernemen van ACTIE. Het gaat dus niet meer om wat je weet en wel degelijk om wat je doet met wat je weet. Spreekt u dit aan, neem dan contact op.

 

Ruan Consult